Massage, laserbehandling och friskvård
IMG_1409
IMG_1401

 

Priser

 

Från och med 2020-08-10 tar jag emot alla kunder i min nya stora lokal på Montörvägen 3, Saltsjö-Boo. Ligger i Kummelbergets Industriområde bakom Orminge. Framtill den 10 aug är jag in min andra lokal på Snörpvadsgatan 9, Fisksätra (Saltsjöbaden).

På torsdagarkvällar tar jag emot hundar för kloklippning i TorPets Zoo´s lokaler i Orminge Centrum. Hittar du ingen lämlig tid i bokningskalendern ovan, fyll formuläret nedan eller maila på info@awhundlara.se.


Undersökning, massage, laserbehandling eller WTM (from 10 aug) 60 min 750 kr

Djupgående och genomgång av hunden i rörelse och vid palpering samt efterföljande massage av valda delar av hunden samt laserbehandling, alternativt helkroppsmassage och ev laserbehandling. From 10 aug även träning i watertreadmill.

Vid hembesök tillkommer kostnad för resa 150 kr per påbörjad halvtimme.


Kort återbesök eller WTM friskvård 30 min 500 kr

Kort återbesök för massage eller laserbehandling av redan konstaterade problemområden. Eller träning i watertredmill (from 10 aug).


Återbesök laserbehandling och WTM (from 10 aug) 45 min 600 kr

Genomgång av hunden i rörelse och vid palpering samt laserbehandling.

From 10 aug även träning i watertreadmill.

Vid hembesök tillkommer kostnad för resa 150 kr per påbörjad halvtimme.


Uppföljning av träningsprogram 60 min 750 kr

Känner genom hunden och mäter ökad muskelmassa, utvärderar träningen och justerar träningsprogrammet, delmassage och ev laserbehandling.

 

Undersökning, massage, laserbehandling samt träningsprogram 90 min 1500 kr

Genomgång av din hunds fysik i rörelse och vid palpering. Helkroppsmassage samt laserbehandling. From 10 aug även träning i watertreadmill.

Tillsammans med dig som djurägare lägger vi upp en träningsplan som passar er och det mål du har med din hund t ex en frisk och glad sällskapshund eller en fullfjädrad elithund inom bruks, lydnad och/eller drag. Jag är din hunds "personal trainer".

 

Uppföljning av träningsprogram med massage och laserbehandling 90 min 1200 kr

Känner genom hunden och mäter ökad muskelmassa, utvärderar träningen och justerar träningsprogrammet. Avslutas med helkroppsmassage och laserbehandling. From 10 aug även träning i watertreadmill.


Kloklippning 150 kr

 

För att din hund ska få en så trevlig upplevelse som möjligt hos oss så kan det vara bra att tänka på följande innan du kommer:

Se till så att hunden har fått uträtta sina behov. Hunden bör inte matas en timme före eller efter sin behandling.


 

Vid behov av hembesök görs bokningen på info@awhundlara.se eller via kontaktformuläret längst ner på sidan. Jag behöver namn, adress, telefonnummer och mailadress samt hundens namn, ålder, vikt och ras/raser. Ange även vilket datum och tid som passar dig bäst.

 

Första besök/helkroppsmassage 60 min 600 kr
Återbesök eller delmassage 45 min 500 kr
Kort återbesök 30 min 400 kr
Uppföljning av träningsprogram 600 kr
Massage, stretching, friskvårdskontroll, träningsprogram 1500 kr
Uppföljning av träningsprogram med massage och stretching 1200 kr
 
 
 
 
 
 
 
 


Annika Westerlund

AW Hundlära & Entreprenad AB

076-100 10 90