Träningslokalen

Träningslokal för eget bruk eller för kurser och utbildningar


Kvällar och helger, pris 200 kr/tim

Bokning av träningslokalen för eget bruk eller för kurser och utbildningar. I priset ingår träningsyta på ca 70 kvm med stora speglar på flera väggar som ligger på lokalens undervåning.

På övervångingen hittar du utbildningslokal med whitebord, konferansbord för 10 personer, toalett och kök. Antalet sittplatser kan utökas om man tar bort bordet. Extra stolar finns.

Köket är utrustad med micro, kaffebryggare, vattenkokare, diskmaskin och kylskåp.

Parkering finns i direkt anslutning till lokalen.

Vill du hyra projektor till din kurs, mail mig på info@awhundlara.se. Kostnad 100 kr per tillfälle.

Regler för bokning och användning av lokalen hittar du här.


Vid bokning av 10 timmar eller fler samtidigt fås 10% rabatt och betalas via faktura senast 5 arbetsdagar före första tillfället.

Avbokning och återbetalning av kostnaden är endast möjlig framtill 24 timmar innan den bokade tiden. Därefter endast mot uppvisande av läkarintyg eller veterinärintyg.


Betalning

Betalningen sker via swish på telefonnummer 123-251 01 88.
Önskar ni betala med kort, skriv det i meddelandet när du bokar så får du en en betallänk via sms.

Den måste betalas inom 24 timmar, annars tas bokningen bort. Vid bokning på kort varsel ska den betalas omgående.

Det är en manuell hantering så det kan dröja några timmar innan länken kommer, om jag är upptagen med annat. Görs bokningen sent på kvällen kommer betallänken följande dag.

Avbokning och återbetalning av kostnaden är endast möjlig framtill 24 timmar innan den bokade tiden. Därefter endast mot uppvisande av läkarintyg eller veterinärintyg.


Förfrågan/bokning: Tas emot i bokningssystemet, på info@awhundlara.se eller kontaktformuläret längst ner på sidan. Jag behöver förarens namn, adress, telefonnummer och mailadress.